Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Alles over ongevallen

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

Ongevallen

In het dagelijks leven kan je te maken krijgen met diverse verschillende ongevallen. Wij sommen de meest voorkomende ongevallen voor jou op en geven jou hierover juridische informatie. 

 

Verkeersongeval

In het verkeer kan je te maken krijgen met diverse soorten ongevallen. Dit is afhankelijk of je een fietser, voetganger, automobilist of motorrijder bent in het verkeer. Letselschademanager geeft uitleg over alle soorten ongelukken.

Bedrijfsongeval

We brengen in leven dagelijks veel tijd door op ons werk. Een ongeluk op het werk zit in een klein hoekje. Iedereen die werkt is verbonden aan risico’s. Elke beroepsgroep kent andere bedrijfsrisico’s. Een risico waar medewerkers allemaal aan blootgesteld worden is bijvoorbeeld het uitglijden of vallen op de werkvloer. In de bouw word je als medewerker blootgesteld aan machines of valgevaar.

Andere ongevallen

Dagelijks worden mensen aan risico’s blootgesteld; de val van een trap, het uitglijden op een glibberig pad, het struikelen over een afstapje, de val over een kabel van een elektrische auto of een ongeval gedurende een sportactiviteit. Het wegverkeer wordt door veel mensen als het meest risicovol beschouwd, terwijl er jaarlijks meer dan zes keer zo veel mensen overlijden of letsel oplopen door een val in of rondom het huis.

Letselschade?

Wij wijzen je de weg in de wereld van letselclaims en verzekeringen. Wij zijn onafhankelijk én zijn het grootste platform van Nederland voor letselschadeclaims en contact met betrouwbare belangenbehartigers. Meld via letselschademanager direct gratis jouw schade en volg jouw claim online.

Meld direct jouw claim