Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Andere ongevallen

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

Dagelijks worden mensen aan risico’s blootgesteld; de val van een trap, het uitglijden op een glibberig pad, het struikelen over een afstapje, de val over een kabel van een elektrische auto of een ongeval gedurende een sportactiviteit. Het wegverkeer wordt door veel mensen als het meest risicovol beschouwd, terwijl er jaarlijks meer dan zes keer zo veel mensen overlijden of letsel oplopen door een val in of rondom het huis.

Wat moet je doen met jouw schade na een ongeluk? Wie vergoedt jouw schade waar je mee zit?

Soorten ongevallen

In het dagelijks leven kan jij te maken krijgen met verschillende soorten ongevallen. Wij sommen hieronder de meest voorkomende ongevallen met schade op:

·      Val op straat of in een winkel 

·      Ongeluk in huis 

·      Medische fout 

·      Val van een paard

·      Bijtwond door een hond of ander dier 

·      Sportongeluk 

·      Ongeval met sporten

Niet bij elk ongeval heb je recht op schadevergoeding bij letselschade. Er moet bijvoorbeeld sprake zijn van een gevaarlijke situatie die een ander in het leven heeft geroepen. Je kan bijvoorbeeld denken aan groente op de vloer van de supermarkt, waardoor je ten val komt.

Een andere situatie om letselschade op te lopen is als een persoon letselschade aan jou toebrengt door een fout. Denk aan een medische fout in het ziekenhuis of een fout van een schoonheidsspecialist.

Letsel door de schuld van een ander

Letselschademanager heeft al veel soorten ongelukken opgenoemd. Er zijn altijd ongelukken die niet worden genoemd, maar waarbij jij wel door de schuld van een ander letsel hebt opgelopen. Letselschademanager helpt jou om jouw schadeclaim in te dienen bij de juiste verzekeraar en om jouw schadevergoeding te berekenen.

Letselschade?

Wij wijzen je de weg in de wereld van letselclaims en verzekeringen. Wij zijn onafhankelijk én zijn het grootste platform van Nederland voor letselschadeclaims en contact met betrouwbare belangenbehartigers. Meld via letselschademanager direct gratis jouw schade en volg jouw claim online.

Meld direct jouw claim