Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Verzekeraars

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal
Schade melden bij Melior Verzekeringen

Melior verzekeringen is opgericht in 2013 om, in samenspraak met overheden, hoogwaardige verzekeringsoplossingen aan te bieden. Melior Verzekeringen werkt alleen in de overheidssector.

Schade melden bij ZLM Verzekeringen

ZLM Verzekeringen werkt alleen in Zeeland en Noord-Brabant. ZLM verzekeringen heeft geen winstoogmerk. ZLM geef op haar website duidelijk aan dat persoonlijk contact en snelle service vanzelfsprekend voor ZLM verzekeringen. 

Schade melden bij VGA Verzekeringen

VGA Verzekeringen is primair bezig met het adviseren over risico's en verzekeringen van en voor de gemeente Amsterdam, alsmede de daaraan gelieerde instellingen.

Schade melden bij de Vereende Verzekeringen

De Vereende N.V. biedt verschillende typen oplossingen voor bijzondere risico’s en bijzondere schades. Enerzijds als schadeverzekeraar en anderzijds als organisatie die het management voert over verschillende activiteiten, pools en fondsen. 

Schade melden bij TVM Verzekeringen

TVM verzekeringen biedt verzekeringen en diensten voor de logistiek en het transport over de weg en over water. TVM heeft een coöperatieve structuur. Het gaat bij een coöperatie niet om het realiseren van zoveel mogelijk winst. Het coöperatieve bedrijf moet economische continuïteit hebben en dus winstgevend zijn. Winst maken is daarmee voor de coöperatie TVM een middel, geen doel. Het collectieve belang van de leden staat voorop.

Schade melden bij Turien & Co.

Turien & Co. biedt een uitgebreid pakket verzekeringen aan van meerdere verzekeraars. Turien & Co. is de 'gevolmachtigde partij'. Dit betekent dat Turien & Co. werkzaamheden uitvoeren namens de verzekeraar, zoals het accepteren, wijzigen en beëindigen van verzekeringen en het innen van premies. Naast deze werkzaamheden verzorgen zij bovendien de schadebehandeling, marketing en verkoop.

Schade melden bij OVM SOM

SOM is een onderlinge verzekeringsmaatschappij: een coöperatieve organisatie die verzekeringen verzorgt voor haar leden.  Anders dan bij een commerciële verzekeraar, gaat het OVM SOM om het belang van haar leden en niet om het belang van aandeelhouders en de hoogste winst.

Schade melden bij OOM Verzekeringen

Op 16 juli 1940 is OOM (Onderlinge Oorlogsschadeverzekering Maatschappij) Verzekeringen opgericht. Na de oorlog groeide OOM uit tot specialist op het gebied van verzwaarde (brand-)risico’s, verzekeringen voor Nederlanders die langere tijd naar het buitenland gaan en buitenlanders die naar Nederland komen. Kortom: mensen met ongewone verhalen. OOM verzekert risico’s die anderen vaak niet kunnen of willen verzekeren. Al bijna 80 jaar.

Schade melden bij Klaverblad Verzekeringen

Je kunt bij Klaverblad Verzekeringen terecht voor een groot aantal schade- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor particulieren, ondernemers en agrariërs. De producten van Klaverblad Verzekeringen zijn degelijk, hebben over het algemeen aantrekkelijke premies en zijn niet onnodig ingewikkeld. Als Klaverblad Verzekeringen haar verzekeringen ontwikkeld, staat het belang van de klant voorop.

Schade melden bij AnsvarIdéa

Waar de hele verzekeringswereld de drang heeft om de grootste te zijn en afstandelijker wordt door toenemende technologie kiest AnsvarIdéa ervoor om dicht bij u als klant te staan. AnsvarIdéa kiest voor duurzame relaties in combinatie met duurzame beleidsvoering. Met AnsvarIdéa gaat u tegen de stroom in voor een verzekeraar met het oog op de toekomst. 

Schade melden bij LeasePlan Insurances (Euro Insurances DAC)

LeasePlan bemiddelt voornamelijk in schadeverzekeringen voor Euro Insurances DAC, handelend onder de naam LeasePlan Insurances. LeasePlan Nederland N.V. en LeasePlan Insurances zijn allebei (indirect) 100% dochtervennootschappen van LeasePlan Corporation N.V.

Schade melden bij NH1816 Verzekeringen

Nh1816 is dé particuliere schadeverzekeraar via onafhankelijke financieel adviseurs. Betrokken bij haar verzekerden, adviseurs, de verzekeringsmaatschappij en natuurlijk de samenleving. Niet voor niets is NH1816 een coöperatie. Want vanuit de coöperatie zet NH1816 zich volop in voor hun belangen. 

Schade melden bij Noordelinge Verzekeraars

Bij Noorderlinge verzekeraars is verzekeren mensenwerk. Specialistenwerk. De toevoeging van het woord verzekeraars aan de naam Noordelinge is een bewuste keuze: bij Noorderlinge ligt de nadruk op de mensen.

Schade melden bij Allianz

Allianz is een onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 85 miljoen klanten. Allianz is een bedrijf met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie. Allianz haar doel is om de meest betrouwbare financiële dienstverlener te zijn. Allianz helpt haar klanten de juiste keuzes te maken. Zodat ze hun leven kunnen inrichten zoals ze dat zelf willen. 

Schade melden bij MS Amlin

In Nederland beschikt MS Amlin Property & Casualty over uitgebreide expertise op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen, brandverzekeringen, technische verzekeringen en motorrijtuigenverzekeringen.

Schade melden bij Bovemij

Bovemij is al bijna 60 jaar de drijvende kracht achter de mobiliteitsbranche. Bovemij heeft liefde voor de weg! Dat is ook niet vreemd. Bovemij is namelijk opgericht door BOVAG. Door de branche, voor de branche. 

Schade melden bij De Goudse

De Goudse helpt bedrijven, ondernemingen en particulieren met het omgaan met risico’s. Dat doet De Goudse door, samen met adviseurs, actief inzicht en advies te geven in risico’s en door (verzekerings)oplossingen te bieden voor het beperken van deze risico’s. De primaire focus ligt daarbij op bedrijven en ondernemers. De ambitie van De Goudse is om de beste ondernemersverzekeraar van Nederland te zijn.

Schade melden bij HDI

Als deel van de Talanx Group is HDI Global SE al decennia lang een van de toonaangevende verzekeraars, die een breed en op behoeften gebaseerd aanbod van verzekeringsoplossingen biedt met bijbehorende diensten.
HDI biedt internationale verzekeringsprogramma's en is actief via buitenlandse kantoren, dochterondernemingen en aangesloten bedrijven, evenals via netwerkpartners in meer dan 175 landen. 

Schade melden bij HEMA verzekeringen

Wie je ook bent en wat je ook doet, het leven is gewoon bijzonder. Bij HEMA weten ze dat je daar zuinig op bent. Daarom kun je bij HEMA alles wat je lief is verzekeren. Van je kostbare spullen, huisdieren, je auto of e-bike tot jouw gehele woning, je gezondheid en die van je gezin. Alledaagse momenten en ongelukjes die in kleine hoekjes zitten, bescherm je supervoordelig tegen schade of diefstal.

Schade melden bij Hiscox

Waar het leven soms onzeker is, brengt Hiscox een stukje zekerheid terug. Als toonaangevend verzekeraar verzekeren zij zowel particulieren als ondernemers op maat. Zij verzekeren risico’s die te complex of te ongebruikelijk zijn voor andere verzekeraars - zoals kunst, uw tweede huis, cyberrisico of uw beroepsaansprakelijkheid.

Schade melden bij InShared

InShared is een handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V. en is begin 2009 opgericht. De verzekeraar heeft de pay off "We All Benefit" en onderscheidt zich door een jaarbeloning uit te keren als er minder schade wordt geclaimd dan klanten hebben gemaakt. 

Schade melden bij Markel

Markel Nederland is een verzekeraar, met kantoor in Rotterdam, gespecialiseerd in zakelijke niche verzekeringen. Markel biedt, via het onafhankelijk intermediair, onder andere Beroeps-, Bestuurders- en Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen, schadeverzekering voor werknemers, cybercrimeverzekering en vangnet voor verweer aan. 

Schade melden bij Mercurius Verzekeringen

Mercurius Verzekeringen is het adres in Nijkerk voor persoonlijk financieel advies over o.a. uw verzekeringen.