Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Vind een belangenbehartiger

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

27 augustus 2022

leestijd 2 minuten

Samengevat

  • Wat is een belangenbehartiger?
  • Waarom een belangenbehartiger via Letselschademanager?

Een belangenbehartiger is een deskundig persoon die jou helpt. De belangenbelangenbehartiger helpt jou om je schade in kaart te brengen en te verhalen bij een ander. 

Een belangenbehartiger is een jurist of een advocaat. Bij aansprakelijkheid betaalt de verzekeraar de (redelijke) kosten van de belangenbehartiger. Dit is onderdeel van jouw schade.  Dit betekent dat hulp van een specialist jou vaak niets kost. Dit is ook de reden waarom belangenbehartigers jou vaak gratis kunnen voorzien van juridische bijstand. De belangenbehartiger die jij toevoegt aan jouw schadeclaim informeert jou hierover. Je maakt met jouw belangenbehartiger hierover zelf afspraken.

Waarom Letselschademanager?

Letselschademanager wikkelt jouw claim niet zelf af. Jouw schadeclaim wordt rechtsreeks gemeld bij alle verzekeraars in Nederland. Heb jij rechtshulp nodig?   De belangenbehartigers die op ons platform staan  vermeld, beschikken allemaal over de vereiste deskundig en kwaliteit. Letselschademanager vraagt geen vergoeding aan belangenbehartigers voor de vermelding op de website. Zo blijven wij onafhankelijk.