Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Rechtsbijstandverzekeraar

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal
Digitaliseer en personaliseer het letselschadeclaim proces met Letselschademanager

Moderniseer je technologie. Verbeter je resultaten. Transformeer de claimervaring.

Letselschademanager voor letselschadeclaims is een uitgebreide Software as a Service (SaaS) oplossing die is ontworpen om slachtoffers, belangenbehartigers en verzekeraars in staat te stellen gemakkelijk te navigeren door het complexe en sterk gereguleerde claimlandschap van kort- en langlopende zaken. De geïntegreerde aanpak met Letselschademanager in combinatie met het uniforme, ultramoderne technologieplatform levert de verbeterde klantenservice, verbeterde claimresultaten en snellere productinnovatie die belangenbehartigers en rechtsbijstandsverzekeraars nodig hebben om te slagen.

 


Tijd voor verandering

Terwijl technologie de wereld in rap tempo verandert door vraag en aanbod overal doeltreffend bij elkaar te brengen, blijft de juridische- en letselschadepraktijk opvallend achter. Als gevolg van deze mismatch zijn zowel verzekeraars, belangenbehartigers en met name slachtoffers ontevreden. Specialisten en verzekeraars doen lang niet altijd waar ze goed in zijn en bedrijven klagen over gebrek aan transparantie, onveilig werken en lange doorlooptijden.

 

Met Letselschademanager neem jij controle over de juridische informatiestroom van slachtoffer tot verzekeraar en verbeter je de prestaties van jouw letselpraktijk met een alles-in-één-schaderegelsysteem voor alle letselschadezaken. Één online dossier waarin je het slachtoffer 24/7 direct en veilig inzicht geeft in de zaak, met handige technologische snufjes die onder andere zorgen dat je gestructureerd, snel en veilig bestanden kunt delen, kunt communiceren met slachtoffer en verzekeraar en tot één schadestaat kunt komen in ieder dossier.


Alles is de Cloud

Letselschademanager is een Cloud SaaS-oplossing en ook leverbaar als een white label oplossing in jullie eigen huisstijl, en het gehele claimproces kan door het slachtoffer worden doorlopen op zijn of haar favoriete apparaat, bijvoorbeeld op de smartphone, tablet of pc.


Wat is Letselschademanager precies?

Letselschademanager is Nederlands grootste onafhankelijke Multi-Sided platform voor de letselschadebranche en wijst letselschadeslachtoffers de weg in het complexe letselschade landschap.

 
Innovatieve oplossingen zoals een volledig interactief dossier en de onafhankelijke deskundige belangenbehartiger vergelijker bieden duidelijke voordelen voor de gehele markt. Of je Letselschademanager nu als slachtoffer, belangenbehartiger of verzekeraar nodig hebt, wij zetten gebruiksgemak, veiligheid en transparantie voor al onze gebruikers voorop zodat het slachtoffer zich kan richten waar het zich echt op moet richten; het herstel!


Volledig gebruik maken van het letselschademanager platform? Meld je nu aan


Digitale, universele en slimme meld "mijn letselschadeclaim" wizard

Laat jouw klanten claims digitaal melden, indien gewenst in een white label omgeving. Creëer en optimaliseer jullie vragenreeks en creëer op antwoorden gebaseerde logica om elk type claim te ondersteunen. Een slim intaketrajecten om eisers, werkgevers, callcentermedewerkers en anderen van dienst te zijn.


Track-en-trace omgeving voor volledige transparantie over de claim status

Geef jouw klanten volledig inzicht in elke stap van het claimproces. Voorkom onnodige statusoproepen naar je klantenservice of andere teams en optimaliseer de klantervaring

 

Letselschademanager Connected API integratie

Onze API is compatible met elke Polis- en schadeadministratie backofficesysteem en software applicatie en voldoet volledig aan de GDPR vereisten ter bescherming van de privacy van data van consumenten en bedrijven.

 

Meer weten? Laat onze experts contact opnemen

Letselschademanager White Label

Creëer een volledig gepersonaliseerd Letselschadeclaim proces. Bied je klanten een end-to-end, in jullie eigenhuisstijl letselclaim ervaring en creëer merkloyaliteit en vertrouwen.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Laat onze experts contact opnemen


Secure by design

Van versleutelde data tot autorisatiebeheer, wij evolueren en verbeteren continu onze beveiligingsmaatregelen om jouw privacy en vertrouwelijke informatie te beschermen. Meer weten?


Letselschademanager insights

Analyseer elk detail van uw klantinteractie en krijg volledig inzicht in gegevens over elk aspect van je letselclaim klantreis met het Letselschademanager insights. En stel je organisatie in staat om jullie letselclaim klantreis continu te verbeteren.


Beperk de cyberrisico’s van jouw organisatie en voorkom datalekken

E-mailcommunicatie is één van de grootste obstakels in het huidige proces van de letselschadeafhandeling. Communicatie via de email is simpelweg de bron van de meeste datalekken en daar ligt het grootste risico voor de letselschadepraktijk. Letselschademanager brengt hier verandering in.

 

Hoe wordt gezorgd voor veiligheid? Het Letselschademanager platform is ontwikkeld en gebouwd op basis van het Secure by Design principe. Dit is de oplossing die zowel de dreiging van buitenaf (databreuk) als binnenuit (datalek) tegengaat. Door de schadeafwikkeling op één platform in een digitaal dossier mogelijk te maken kan naast een interactieve schadestaat op een zo’n veilig mogelijke manier berichten en bestanden worden gedeeld. Dit wordt gecombineerd met standaard maatregelen voor cybersecurity. Hiermee verklein je de kans op een datalek of databreuk binnen je organisatie significant.


Freemium bedrijfsmodel en kosten

Het gebruik van letselschademanager basis is voor jou als Rechtsbijstandsverzekeraar kosteloos.

De kosten voor een online dossier voor het slachtoffer is onderdeel van de schade van het slachtoffer, omdat:

 

  • Het slachtoffer in de gelegenheid moet worden gesteld om de schadeafhandeling via een online dossier 24/7 in te kunnen zien.
  • Het slachtoffer moet vertrouwelijke en privacygevoelige informatie op een veilige manier kunnen delen met de verzekeraar.
  • De kosten van Letselschademanager zijn redelijke kosten ter vaststelling van de schade op grond van art. 6:96 lid 2 BW. Het slachtoffer is immers door toedoen van de aansprakelijke partij in deze situatie beland.

 

Meer weten over ons bedrijfsmodel? Klik hier


Stel orde op zaken. Ga aan de slag. Kies Letselschademanager

Werkzaam als belangenbehartiger of bij een rechtsbijstandsverzekeraar en nog geen Letselschademanager introductie gehad? Of wil je gewoon meer weten? Neem contact [link naar contact pagina] met ons op of laat ons contact met jou opnemen

 

Volledig gebruik maken van het letselschademanager platforn? Meld je nu aan

Eersteklas Beveiliging

Communicatie via de email is de bron van de meeste datalekken en daar ligt het grootste risico voor de letselschadepraktijk. Letselschademanager is dé oplossing voor de letselschadepraktijk die zowel de dreiging van buitenaf (databreuk) als binnenuit (datalek) tegengaat.

Samenwerken en breng alles samen op één plek

Alle feiten in één overzichtelijk online dossier. Letselschademanager maakt het proces en de bijbehorende informatie tussen partijen in het letselschade traject veilig, toegankelijk en bruikbaar; 3) Voor verzekeraars, tussen verzekeraars 2) Voor belangenbehartigers, tussen belangenbehartigers 1) Maar bovenal voor slachtoffers

100% onafhankelijk en universeel

Letselschademanager is opgericht in samenwerking met (ex)slachtoffers, specialisten en verzekeraars uit de letselschadepraktijk. Letselschademanager is onafhankelijk, zodat zij haar diensten blijft ontwikkelen met de belangen van haar gebruikers als uitgangspunt.