Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Letselschade berekenen

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

27 augustus 2022

leestijd 2 minuten

Wat is een letselschadevergoeding?

Letselschadevergoeding is de financiële compensatie die jij krijgt na een ongeluk met letselschade. Wat voor ongeluk je ook hebt gehad, elk ongeluk brengt schade met zich mee. Op wat voor soorten letselschadevergoeding heb jij na een ongeval recht?  Letselschademanager beschrijft voor jou de meeste soorten letselschadevergoeding en wijst jou de weg in het aanvragen van deze vergoedingen.

Letselschadevergoeding berekenen

Hoeveel letselschadevergoeding krijg je na een ongeval? Hoe moet jij je letselschadevergoeding berekenen?

Na het aanmaken van een dossier is bekend wat voor ongeval jij hebt gehad. Er is dan ook bekend hoe het ongeval is ontstaan. Bijvoorbeeld door de schuld van een ander of door de schuld van jezelf. De schade wordt ingediend bij de verzekeraar.

Er kan een belangenbehartiger worden toegevoegd aan jouw dossier. In jouw dossier kun je jouw schadevergoeding indienen. Dit hoef je niet alleen te doen; de verzekeraar helpt jou vervolgens om jouw schade in kaart te brengen. Ook heb je de keuze om een deskundige belangenbehartiger aan jouw dossier toe te voegen. Deze ervaren jurist of advocaat kan jou helpen om jouw schade te berekenen.