Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Over ons

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

Letselschademanager digitaliseert en personaliseert het Letselschadeclaim proces: snelle en gebruiksvriendelijke afwikkeling van iedere Letselschadeclaim


Wie zijn we?

Letselschademanager is Nederlands grootste onafhankelijke Multi-Sided Platform voor de letselschadebranche en wijst letselschadeslachtoffers de weg in het complexe letselschade landschap.


De initiatiefnemers van Letselschademanager zijn sterk van mening dat informatietechnologie helpt om de schadeafwikkeling te versnellen, het onderlinge begrip te verhogen en partijen met elkaar te verbinden.

 

Het team achter Letselschademanager heeft passie voor technologie. Onze definitie van passie drukt zich uit in: vakmanschap, plezier, betrokkenheid, maar bovenal doorzettingsvermogen om te streven om het maximale uit de technologie én uit mensen te halen. Ons doel in combinatie met onze passie voor technologie is de aanjager voor innovatie in de letselschadeafwikkelingspraktijk.


Voor wie zijn we er?

Innovatieve oplossingen zoals een volledig interactief dossier en de onafhankelijke deskundige belangenbehartiger vergelijker bieden duidelijke voordelen voor de gehele markt. Of je Letselschademanager nu als slachtoffer, belangenbehartiger of verzekeraar nodig hebt, wij zetten gebruiksgemak, veiligheid en transparantie voor al onze gebruikers voorop zodat het slachtoffer zich kan richten waar het zich echt op moet richten; het herstel!

 

Ons platform is te labelen als een Insurtech en deels als Legaltech startup die niet alleen slachtoffers, belangenbehartigers, advocaten en verzekeraars wil helpen, maar ook enkele van de processen willen automatiseren die vastlopen met pen en papier.


Doel en missie

De permanente opdracht van Letselschademanager is om de letselschadeclaim afhandeling te digitalisering en daarmee de letselschadeafhandeling voor iedereen sneller, eenvoudiger, toegankelijker en veiliger te maken.


Hoe zijn we ontstaan?

Letselschade oplopen door de schuld van een ander heeft een enorme impact op jou en je naasten. Je belandt in een wereld van specialisten, experts, verzekeraars, belangenbehartigers en heel veel mensen die jou willen helpen je leven weer op te pakken, maar daarbij jammer genoeg niet altijd even goed kunnen samenwerken.

 

Letselschademanager is ontstaan in 2020 uit frustratie over de afwikkeling van letselschadezaken. De oorzaken daarvan zijn heel divers. Er is niet één schuldige aan te wijzen. Alle betrokkenen bij de afwikkeling van letselschadezaken dragen bij aan de lange duur van veel letselschadezaken. Resultaat: een slachtoffer is dubbel slachtoffer en heeft geen inzicht in zijn of haar dossier.


En wat is een Multi-Sided Platform?

Uber, en alle andere varianten van moderne platforms, zijn niet een gloednieuw businessmodel. Multi-sided platforms zijn zo oud als de weg naar Rome. Het enige wat is veranderd, is de techniek waarmee het mogelijk is om voor markten een platform strategie toe te passen.

 

De techniek is dus nieuw, het principe niet. Simpel: een platform faciliteert een ontmoeting tussen vraag en aanbod. En dat is exact waarom het idee van een platform al zo oud is: een markthal is ook een Multi-Sided Platform. Het brengt de aanbieders van voedsel samen met degene die er vraag naar hebben; consumenten.

 

Belangrijk voor het slagen van een platform: frictie. Geen ruzie, maar een obstakel die het moeilijk maakt dat vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Dit kan een probleem van bijvoorbeeld afstemming zijn, waarbij vraag en aanbod versnipperd zijn. Een markthal biedt hier letterlijk ruimte voor en neemt zodoende de frictie tussen aanbieders en vragers weg.

 

Letselschademanager is platgezegd de ‘markthal’ voor slachtoffers, belangenbehartigers en verzekeraars.


En tot slot: wat doet Letselschademanager precies?

Letselschademanager is een alles-in-één schaderegelingsplatform en brengt het gemak van platformen naar de letselschadepraktijk. Letselschademanager fuseert losse-, rommelige-processen, e-mails, diverse schadestaten en bestanden tot één digitale omgeving waarbij technologie en mensen in een perfecte balans samenkomen.

 

Het zorgt er dus voor dat jij de regie krijgt over jouw letselschadeclaim en werkt als één interactief digitaal schadedossier met handige technologische snufjes die onder andere zorgen dat je gestructureerd, snel en veilig bestanden kunt delen, kunt communiceren met alle betrokken partijen in jouw claim en tot één schadeafhandeling staat kunt komen in jouw dossier. Zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is; jouw herstel.