Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Verzekeraar

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal
Digitaliseer en personaliseer het letselschadeclaim proces met Letselschademanager: verhoog je klantentevredenheid, verlaag je proceskosten en breng je claimproces naar de 21ste eeuw.

Bied jouw klanten een naadloos letselclaim en afhandeltraject. Een digital- first proces voor een uitzonderlijke klantervaring.


Moderniseer je technologie. Verbeter je resultaten. Transformeer de claimervaring

Letselschademanager voor letselschadeclaims is een uitgebreide Software as a Service (SaaS) oplossing die is ontworpen om slachtoffers, belangenbehartigers en verzekeraars in staat te stellen gemakkelijk te navigeren door het complexe en sterk gereguleerde claimlandschap van kort- en langlopende zaken. De geïntegreerde aanpak met Letselschademanager in combinatie met het uniforme, ultramoderne technologieplatform levert de verbeterde klantenservice, verbeterde claimresultaten en snellere productinnovatie die verzekeraars nodig hebben om te slagen.


Tijd voor verandering

Wij ondersteunen jou en je organisatie om een leider te worden in klanttevredenheid op het gebied van claimafhandeling door te digitaliseren en personaliseren.

 

Zet ook het slachtoffer centraal in de letselschadeclaim melding en afwikkeling, verhoog je klanttevredenheid en neem de controle over de juridische informatiestroom van belangenbehartiger tot slachtoffer. Reduceer datalekken en werk vanuit één standaard online dossier waarin je het slachtoffer en indien van toepassing ook de belangenbehartiger dag en nacht direct en veilig inzicht geeft in de zaak en vice versa. Handige technologische snufjes die onder andere zorgen dat je gestructureerd, snel en veilig met iedereen bestanden kunt delen, kunt communiceren met de belangenbehartiger en het slachtoffer en tot één overzichtelijke schadestaat kunt komen in ieder dossier.


Alles is de Cloud

Letselschademanager is een Cloud SaaS-oplossing en ook leverbaar als een white label oplossing in jullie eigen huisstijl, en het gehele claimproces kan door het slachtoffer worden doorlopen op zijn of haar favoriete apparaat, bijvoorbeeld op de smartphone, tablet of pc.

 

Het gestroomlijnde proces vermindert de administratieve lasten. Claimbehandelaars worden verlost van eenvoudige, tijdrovende taken en kunnen zich concentreren op de afhandeling van zaken. Je profiteert van een verhoogde productiviteit en een verhoogde klanttevredenheid. Bovendien ervaart het slachtoffer een snelle en ongecompliceerde schadeafhandeling als onderdeel van zijn of haar klantreis.


Digitale, universele en slimme meld "mijn letselclaim" wizard

Geef jouw klanten volledig inzicht in elke stap van het claimproces. Voorkom onnodige statusoproepen naar je klantenservice of andere teams en optimaliseer de klantervaring. 


Track-en-trace omgeving voor volledige transparantie over de claim status

Geef jouw klanten volledig inzicht in elke stap van het claimproces. Voorkom onnodige statusoproepen naar je klantenservice of andere teams en optimaliseer de klantervaring


Verkorten van de claim afhandelingsduur

Iedereen kijkt naar dezelfde informatie in één online dossier. Wanneer de focus ligt op de feiten en de belangenbehartiging; ligt de focus niet op de regels, procedures en spelkunst. Resultaat: de claim zal aanzienlijk korter, eerlijker en beter worden afgehandeld.
 

 Letselschademanager Connected API integratie

Onze API is compatible met elke Polis- en schadeadministratie backofficesysteem en software applicatie en voldoet volledig aan de GDPR vereisten ter bescherming van de privacy van data van consumenten en bedrijven.

Meer weten? Laat onze experts contact opnemen

 

Letselschademanager White Label

Creëer een volledig gepersonaliseerd Letselschadeclaim proces. Bied je klanten een end-to-end, in jullie eigenhuisstijl letselclaim ervaring en creëer merkloyaliteit en vertrouwen.

 

Meer weten? Laat onze experts contact opnemen


Secure by design

Van versleutelde data tot autorisatiebeheer, wij evolueren en verbeteren continu onze beveiligingsmaatregelen om jouw privacy en vertrouwelijke informatie te beschermen. Meer weten? 


Letselschademanager insights

Analyseer elk detail van uw klantinteractie en krijg volledig inzicht in gegevens over elk aspect van je letselclaim klantreis met het Letselschademanager insights. En stel je organisatie in staat om jullie letselclaim klantreis continu te verbeteren.


Waarde in gebruiksgemak

Consumenten zijn vertrouwd met online platforms en wizards die hen door een proces leiden, of het nu gaat om het installeren van nieuwe software of het doen van hun belastingaangifte. De toename van internettoegankelijkheid en de ontwikkeling van persoonlijke apparaten hebben individuen in staat gesteld om producten, begeleiding, gezelschap en zelfs juridische oplossingen te zoeken met hun smartphones. 

Een toekomst waarin smartphonegebruikers geneigd zijn om gerechtigheid te zoeken met behulp van een online platform, is beter dan individuen te onderwerpen aan gedwongen aanwezigheid, op kosten jagen en de last van het voldoen aan complexe regels en procedures. Hierdoor kunnen aanzienlijke besparingen worden doorgegeven aan het slachtoffer. Een consument die gemakkelijk en vol vertrouwen een claim kan indienen en toegang kan krijgen tot het platform, zal de uitkomst minder snel aanvechten. De mogelijkheid om je claim te volgen zonder procedurele hoepels of verkeersdrempels, betekent dat je eerder tevreden zult zijn met het voorstel.


Stel orde op zaken. Ga aan de slag. Kies Letselschademanager

Werkzaam bij een verzekeraar en nog geen Letselschademanager introductie gehad? Of wil je gewoon meer weten? Neem contact met ons op  of laat ons contact met jou opnemen.

 

Meer weten over ons freemium-bedrijfsmodel? klik hier 

Eersteklas Beveiliging

Communicatie via de email is de bron van de meeste datalekken en daar ligt het grootste risico voor de letselschadepraktijk. Letselschademanager is dé oplossing voor de letselschadepraktijk die zowel de dreiging van buitenaf (databreuk) als binnenuit (datalek) tegengaat.

Samenwerken en breng alles samen op één plek

Alle feiten in één overzichtelijk online dossier. Letselschademanager maakt het proces en de bijbehorende informatie tussen partijen in het letselschade traject veilig, toegankelijk en bruikbaar; 3) Voor verzekeraars, tussen verzekeraars 2) Voor belangenbehartigers, tussen belangenbehartigers 1) Maar bovenal voor slachtoffers

100% onafhankelijk en universeel

Letselschademanager is opgericht in samenwerking met (ex)slachtoffers, specialisten en verzekeraars uit de letselschadepraktijk. Letselschademanager is onafhankelijk, zodat zij haar diensten blijft ontwikkelen met de belangen van haar gebruikers als uitgangspunt.