Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Keurmerken letselschade

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

27 augustus 2022

leestijd 2 minuten

Samengevat

  • Het Nationaal Keurmerk Letselschade geeft jou inzicht dat je te maken hebt met een deskundige belangenbehartiger.
  • Selecteer bij het indienen van jouw schadeclaim een belangenbehartiger of dien direct jouw schade in bij de verzekeraar.

Nationaal Keurmerk Letselschade

In Nederland zijn er diverse juristen en advocaten die jou gratis kunnen helpen bij jouw letselschadezaak.  Dat zijn er inmiddels zoveel geworden, dat een slachtoffer niet weet wanneer hij of zij te maken heeft met een 'deskundige' jurist of advocaat. Wat mensen met letsel vaak niet weten, is dat er op dit moment veel malafide partijen op de markt zijn. Veel juristen of advocaten doen zich voor als 'deskundig' op het gebied van letselschade.

Deskundige jurist of advocaat letselschade

Het is belangrijk om je bij letselschade te laten bijstaan door een deskundige jurist of advocaat. Wij noemen dat een 'belangenbehartiger'. Heb je een rechtsbijstandsverzekering? In dat geval krijg jij altijd te maken met een deskundige jurist of advocaat die jou bijstaat in jouw letselschadezaak. 

Verzekerd van kwaliteit in jouw zaak

Het Nationaal Keurmerk Letselschade is hét kwaliteitskeurmerk voor juristen en advocaten die een deskundige bijdrage leveren aan de afwikkeling van letselschades in Nederland.  Door te kiezen voor een belangenbehartiger die over dit keurmerk beschikt ben jij verzekerd van hoogwaardige en klantgerichte dienstverlening. Wil jij meer weten of het Nationaal Keurmerk Letselschade en hoe de politiek hierover denkt? 

Het Nationaal Keurmerk Letselschade biedt een overzicht van kwalitatief goede dienstverleners en onderscheiden zich met een keurmerk in de markt. Daarmee tonen deze bedrijven aan dat zij kwaliteit leveren. 
 

Hoe kies ik voor een deskundige belangenbehartiger?

Letselschademanager werkt als onafhankelijke belangenbehartiger vergelijken  samen met deskundige belangenbehartiger. Bij het direct melden van jouw schade kan je kiezen uit een deskundige belangenbehartiger aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade. Of neem een kijkje op onze pagina zoek een deskundige belangenbehartiger bij jou in de buurt.

Waarom jouw schade indienen met Letselschademanager?

  • Belangenbehartigers zijn aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade
  • Altijd een deskundige advocaat of jurist bij jouw in de buurt
  • Gratis een online dossier