Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Rechtshulpverlener

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

Letselschademanager is de “etalage” van DC Solutions (Digital Claim Solutions B.V.) voor personenschadeclaims en biedt de mogelijkheid om ongedwongen kennis te maken met haar oplossingen ontworpen om verzekerden, claimanten en verzekeraars in staat te stellen gemakkelijk te navigeren door het complexe claim landschap. Het platform fuseert losse-, rommelige, processen, e-mails, diverse schadestaten en bestanden tot één digitale omgeving waarbij technologie en mensen in een perfecte balans samenkomen.

 

Het gebruik van Letselschademanager is kosteloos voor slachtoffers, rechtshulpverleners en biedt de mogelijkheid voor claimbehandelaren bij verzekeraars om informeel kennis te maken met een deel van onze oplossingen die bijdragen aan onze missie om van iedere verzekerde of claimant met een personenschadeclaim een loyale levenslange ambassadeur te maken door de claim afhandeling te personaliseren door te digitaliseren


Tijd voor verandering

Helaas zien verzekeraars claims nog te vaak als een kostenpost wat resulteert in een intransparant en intern gericht proces voor verzekerden en claimanten; wanneer ontvang je een reactie van de verzekeraar? Hoeveel schade krijg je vergoed? Hoe moet je je schade indienen? Wat is de status van de claim? Een verzekerde of een claimant heeft geen veilig of overzichtelijk online inzicht in de schademelding en het dossier.

 

Met de oplossingen van DC Solutions neemt jouw organisatie controle over de juridische informatiestroom van slachtoffer tot verzekeraar en verbeter je de prestaties van jouw letselpraktijk met een alles-in-één-schaderegelsysteem voor alle letselschadezaken. Één online dossier waarin je het slachtoffer 24/7 direct en veilig inzicht geeft in de zaak, met handige technologische snufjes die onder andere zorgen dat je gestructureerd, snel en veilig bestanden kunt delen, kunt communiceren met slachtoffer en verzekeraar en tot één schadestaat kunt komen in ieder dossier.


Moderniseer je technologie. Verbeter je resultaten. Transformeer de claimervaring.

Letselschademanager voor letselschadeclaims is een uitgebreide Software as a Service (SaaS) oplossing die is ontworpen om slachtoffers, rechtshulpverleners en verzekeraars in staat te stellen gemakkelijk te navigeren door het complexe en sterk gereguleerde claimlandschap van kort- en langlopende zaken. De geïntegreerde aanpak met Letselschademanager in combinatie met het uniforme, ultramoderne technologieplatform levert de verbeterde klantenservice, verbeterde claimresultaten en snellere productinnovatie die belangenbehartigers en rechtsbijstandsverzekeraars nodig hebben om te slagen.


Alles is de Cloud

Letselschademanager is een Cloud SaaS-oplossing en ook leverbaar als een white label oplossing in jullie eigen huisstijl, en het gehele claimproces kan door het slachtoffer worden doorlopen op zijn of haar favoriete apparaat, bijvoorbeeld op de smartphone, tablet of pc.


Wat is Letselschademanager precies? 

Letselschademanager is Nederlands grootste onafhankelijke Multi-Sided platform voor de letselschadebranche en wijst letselschadeslachtoffers de weg in het complexe letselschade landschap.

 

Innovatieve oplossingen zoals een volledig interactief dossier en de onafhankelijke deskundige belangenbehartiger vergelijker bieden duidelijke voordelen voor de gehele markt. Of je Letselschademanager nu als slachtoffer, belangenbehartiger of verzekeraar nodig hebt, wij zetten gebruiksgemak, veiligheid en transparantie voor al onze gebruikers voorop zodat het slachtoffer zich kan richten waar het zich echt op moet richten; het herstel!

 

Volledig gebruik maken van het letselschademanager platform? Meld je nu aan.


Nieuwe zaken ontvangen via Letselschademanager

Het platform biedt ook de mogelijkheid voor slachtoffers om via een onafhankelijke vergelijken een rechtshulpverlener te vinden. Hiervoor hoeft er geen gebruik gemaakt te worden van Letselschademanager, maar dat mag natuurlijk wel. Tevens dient de onafhankelijke rechtshulpverlener vergelijken als de basis wanneer een slachtoffer wil wisselen van rechtshulpverlener in een bestaande claim en deze via het platform wil overdragen of wanneer het slachtoffer een rechtshulpverlener wil toevoegen op een bestaande claim. 

 

Is jouw kantoor of wordt jouw kantoor voorzien van het Nationaal Keurmerk Letselschade en staan jullie nog niet in onze onafhankelijk belangenbehartiger vergelijker, neem dan contact met ons op.


Beperk de cyberrisico’s van jouw organisatie en voorkom datalekken

E-mailcommunicatie is één van de grootste obstakels in het huidige proces van de letselschadeafhandeling. Communicatie via de email is simpelweg de bron van de meeste datalekken en daar ligt het grootste risico voor de letselschadepraktijk. Letselschademanager brengt hier verandering in.

 

Hoe wordt gezorgd voor veiligheid? Het Letselschademanager platform is ontwikkeld en gebouwd op basis van het Secure by Design principe. Dit is de oplossing die zowel de dreiging van buitenaf (databreuk) als binnenuit (datalek) tegengaat. Door de schadeafwikkeling op één platform in een digitaal dossier mogelijk te maken kan naast een interactieve schadestaat op een zo’n veilig mogelijke manier berichten en bestanden worden gedeeld. Dit wordt gecombineerd met standaard maatregelen voor cybersecurity. Hiermee verklein je de kans op een datalek of databreuk binnen je organisatie significant.


Stel orde op zaken. Ga aan de slag. Kies Letselschademanager

Werkzaam als belangenbehartiger of bij een rechtsbijstandsverzekeraar en nog geen Letselschademanager introductie gehad? Of wil je gewoon meer weten? Neem contact met ons op of laat ons contact met jou opnemen.

Volledig gebruik maken van het letselschademanager platforn? Meld je nu aan