Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Schade melden bij NH1816 Verzekeringen

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

14 september 2022

leestijd 2 minuten

Hoe dien ik een claim in bij Schade melden bij NH1816 Verzekeringen?

NH_Logo
  • Meld gratis, eenvoudig en snel jouw schadeclaim bij NH1816 Verzekeringen.
  • Geen eindeloze telefoonmenu’s, geen pakken papier op de post, geen tussenpersoon die je moet bellen: gewoon snel, makkelijk en digitaal letselschade melden en afhandelen met NH1816 Verzekeringen.
  • Vervolgens kun je jouw schadeclaim in jouw persoonlijke Mijn Letselschademanager op de voet volgen en aanvullen. Dit is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Direct schade melden bij NH1816 Verzekeringen

Heb jij door een ongeluk(je) letselschade opgelopen? Bijvoorbeeld je hebt een ongeval gehad in het verkeer.

Wij wijzen jou de weg in de wereld van letselschadeclaims en verzekeringen. Wij zijn onafhankelijk én zijn het grootste schaderegelplatform van Nederland voor letselschadeclaims en indien nodig contact met betrouwbare letselschade advocaten en juristen.

NH1816 Verzekeringen neemt jouw schadeclaim in behandeling op het Letselschademanager platform zodat jij jouw claim en de status altijd en overal kunt inzien.

Zo meld je jouw schade

Je kunt je schade online melden via de Letselschademanager. Wij brengen jou direct in contact met de juiste afdeling binnen NH1816 Verzekeringen. Binnen enkele werkdagen neemt NH1816 Verzekeringen contact met je op over de behandeling van je schade. Meld direct jouw ongeval bij NH1816 Verzekeringen.

Ga van start met onze slimme claim wizard

Met een korte en interactieve vragenlijst vertel je Letselschademanager wat er is gebeurd. De slimme technologie van Letselschademanager maakt op basis van jouw verhaal direct een volledige schademelding aan bij de juiste verzekeraar en wanneer je het nodig hebt ook bij een letselschade advocaat of jurist. 

Jij kunt altijd jouw claim volgen en bijwerken in jouw persoonlijke mijn Letselschademanager omgeving.

NH1816 Verzekeringen

Nh1816 is dé particuliere schadeverzekeraar via onafhankelijke financieel adviseurs. Betrokken bij haar verzekerden, adviseurs, de verzekeringsmaatschappij en natuurlijk de samenleving. Niet voor niets is NH1816 een coöperatie. Want vanuit de coöperatie zet NH1816 zich volop in voor hun belangen. NH1816 geeft een deel van haar winst terug. Onder meer aan diverse lokale goede doelen in Nederland, zoals A Local Swim voor stichting ALS, in samenwerking met adviseurs en verzekerden. Meer weten over NH1816 Verzekeringen?