Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Schade melden bij AnsvarIdéa

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

14 september 2022

leestijd 3 minuten

Hoe dien ik een claim in bij Schade melden bij AnsvarIdéa?

ansvaridea
  • Meld gratis, eenvoudig en snel jouw schadeclaim bij AnsvarIdéa.
  • Geen eindeloze telefoonmenu’s, geen pakken papier op de post, geen tussenpersoon die je moet bellen: gewoon snel, makkelijk en digitaal letselschade melden en afhandelen met AnsvarIdéa.
  • Vervolgens kun je jouw schadeclaim in jouw persoonlijke Mijn Letselschademanager op de voet volgen en aanvullen. Dit is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Direct schade melden bij AnsvarIdéa

Heb jij door een ongeluk(je) letselschade opgelopen? Bijvoorbeeld je hebt een ongeval gehad in het verkeer.

Wij wijzen jou de weg in de wereld van letselschadeclaims en verzekeringen. Wij zijn onafhankelijk én zijn het grootste schaderegelplatform van Nederland voor letselschadeclaims en indien nodig contact met betrouwbare letselschade advocaten en juristen.

AnsvarIdéa neemt jouw schadeclaim in behandeling op het Letselschademanager platform zodat jij jouw claim en de status altijd en overal kunt inzien.

Zo meld je jouw schade

Je kunt je schade online melden via de Letselschademanager. Wij brengen jou direct in contact met de juiste afdeling binnen AnsvarIdéa. Binnen enkele werkdagen neemt AnsvarIdéa contact met je op over de behandeling van je schade. Meld direct jouw ongeval bij OAnsvarIdéa.

Ga van start met onze slimme claim wizard

Met een korte en interactieve vragenlijst vertel je Letselschademanager wat er is gebeurd. De slimme technologie van Letselschademanager maakt op basis van jouw verhaal direct een volledige schademelding aan bij de juiste verzekeraar en wanneer je het nodig hebt ook bij een letselschade advocaat of jurist. 

Jij kunt altijd jouw claim volgen en bijwerken in jouw persoonlijke mijn Letselschademanager omgeving.

AnsvarIdéa

Waar de hele verzekeringswereld de drang heeft om de grootste te zijn en afstandelijker wordt door toenemende technologie kiest AnsvarIdéa ervoor om dicht bij u als klant te staan. Wij kiezen voor duurzame relaties in combinatie met duurzame beleidsvoering. U kiest met AnsvarIdéa voor het menselijke en voor zaken met één telefoontje regelen via uw assurantieadviseur. Met AnsvarIdéa gaat u tegen de stroom in voor een verzekeraar met het oog op de toekomst. AnsvarIdéa is voor u een bewuste keuze.

Bij AnsvarIdéa staat de mens centraal. Daarnaast voeren we een duurzaam beleggingsbeleid. Er worden géén verzekeringsgelden belegd in projecten of bedrijven die betrokken zijn bij kinderarbeid, alcohol-, tabak- of bewapeningsproductie of milieuonvriendelijke activiteiten. Duurzaamheid komt niet alleen terug in het beleggingsbeleid maar ook in onze hoogwaardige producten en de manier van zaken doen; vol overtuiging bouwen aan duurzame relaties. Wij kiezen ervoor om de verzekeringsproducten uitsluitend via onafhankelijke assurantieadviseurs aan te bieden. Meer weten over AnsvarIdéa?