Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Schade melden bij ZLM Verzekeringen

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

14 september 2022

leestijd 2 minuten

Hoe dien ik een claim in bij Schade melden bij ZLM Verzekeringen?

ZLMVER
  • Meld gratis, eenvoudig en snel jouw schadeclaim bij ZLM Verzekeringen.
  • Geen eindeloze telefoonmenu’s, geen pakken papier op de post, geen tussenpersoon die je moet bellen: gewoon snel, makkelijk en digitaal letselschade melden en afhandelen met ZLM Verzekeringen.
  • Vervolgens kun je jouw schadeclaim in jouw persoonlijke Mijn Letselschademanager op de voet volgen en aanvullen. Dit is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Direct schade melden bij ZLM Verzekeringen

Heb jij door een ongeluk(je) letselschade opgelopen? Bijvoorbeeld je hebt een ongeval gehad in het verkeer.

Wij wijzen jou de weg in de wereld van letselschadeclaims en verzekeringen. Wij zijn onafhankelijk én zijn het grootste schaderegelplatform van Nederland voor letselschadeclaims en indien nodig contact met betrouwbare letselschade advocaten en juristen.

ZLM Verzekeringen neemt jouw schadeclaim in behandeling op het Letselschademanager platform zodat jij jouw claim en de status altijd en overal kunt inzien.

Zo meld je jouw schade

Je kunt je schade online melden via de Letselschademanager. Wij brengen jou direct in contact met de juiste afdeling binnen ZLM Verzekeringen. Binnen enkele werkdagen neemt ZLM Verzekeringen contact met je op over de behandeling van je schade. Meld direct jouw ongeval bij ZLM Verzekeringen.

Ga van start met onze slimme claim wizard

Met een korte en interactieve vragenlijst vertel je Letselschademanager wat er is gebeurd. De slimme technologie van Letselschademanager maakt op basis van jouw verhaal direct een volledige schademelding aan bij de juiste verzekeraar en wanneer je het nodig hebt ook bij een letselschade advocaat of jurist. 

Jij kunt altijd jouw claim volgen en bijwerken in jouw persoonlijke mijn Letselschademanager omgeving.

ZLM Verzekeringen

ZLM Verzekeringen werkt alleen in Zeeland en Noord-Brabant. ZLM verzekeringen heeft geen winstoogmerk. ZLM geef op haar website duidelijk aan dat persoonlijk contact en snelle service vanzelfsprekend voor ZLM verzekeringen. Daarom geven klanten ZLM verzekeringen al een aantal jaar op rij het hoogste rapportcijfer van alle verzekeraars. Meer weten over ZLM Verzekeringen?