Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Schade melden bij LeasePlan Insurances (Euro Insurances DAC)

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

14 september 2022

leestijd 2 minuten

Hoe dien ik een claim in bij Schade melden bij LeasePlan Insurances (Euro Insurances DAC)?

euro_insurances
  • Meld gratis, eenvoudig en snel jouw schadeclaim bij LeasePlan Insurances (Euro Insurances DAC).
  • Geen eindeloze telefoonmenu’s, geen pakken papier op de post, geen tussenpersoon die je moet bellen: gewoon snel, makkelijk en digitaal letselschade melden en afhandelen met LeasePlan Insurances (Euro Insurances DAC).
  • Vervolgens kun je jouw schadeclaim in jouw persoonlijke Mijn Letselschademanager op de voet volgen en aanvullen. Dit is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Direct schade melden bij LeasePlan Insurances (Euro Insurances DAC)

Heb jij door een ongeluk(je) letselschade opgelopen? Bijvoorbeeld je hebt een ongeval gehad in het verkeer.

Wij wijzen jou de weg in de wereld van letselschadeclaims en verzekeringen. Wij zijn onafhankelijk én zijn het grootste schaderegelplatform van Nederland voor letselschadeclaims en indien nodig contact met betrouwbare letselschade advocaten en juristen.

LeasePlan Insurances (Euro Insurances DAC) neemt jouw schadeclaim in behandeling op het Letselschademanager platform zodat jij jouw claim en de status altijd en overal kunt inzien.

Zo meld je jouw schade

Je kunt je schade online melden via de Letselschademanager. Wij brengen jou direct in contact met de juiste afdeling binnen LeasePlan Insurances (Euro Insurances DAC). Binnen enkele werkdagen neemt LeasePlan Insurances (Euro Insurances DAC) contact met je op over de behandeling van je schade. Meld direct jouw ongeval bij LeasePlan Insurances (Euro Insurances DAC).

Ga van start met onze slimme claim wizard

Met een korte en interactieve vragenlijst vertel je Letselschademanager wat er is gebeurd. De slimme technologie van Letselschademanager maakt op basis van jouw verhaal direct een volledige schademelding aan bij de juiste verzekeraar en wanneer je het nodig hebt ook bij een letselschade advocaat of jurist. 

Jij kunt altijd jouw claim volgen en bijwerken in jouw persoonlijke mijn Letselschademanager omgeving.

Euro Insurances DAC

Heb jij een ongeval gehad? AMS is de Nederlandse vertegenwoordiger van de verzekeraar Euro Insurances en is verantwoordelijk voor de afwikkeling van schade van alle voertuigen, die bij Euro Insurances DAC zijn verzekerd.

AMS zorgt voor een professionele afwikkeling van het schadedossier. Bij een ongeval heb je vaak wel wat anders aan je hoofd. AMS probeert daarom het administratieve proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Meer weten over Euro Insurances of AMS?