Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Schade melden bij Hiscox

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

14 september 2022

leestijd 2 minuten

Hoe dien ik een claim in bij Schade melden bij Hiscox?

Hiscox-logo
  • Meld gratis, eenvoudig en snel jouw schadeclaim bij Hiscox.
  • Geen eindeloze telefoonmenu’s, geen pakken papier op de post, geen tussenpersoon die je moet bellen: gewoon snel, makkelijk en digitaal letselschade melden en afhandelen met Hiscox.
  • Vervolgens kun je jouw schadeclaim in jouw persoonlijke Mijn Letselschademanager op de voet volgen en aanvullen. Dit is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Direct schade melden bij Hiscox

Heb jij door een ongeluk(je) letselschade opgelopen? Bijvoorbeeld je hebt een ongeval gehad in het verkeer.

Wij wijzen jou de weg in de wereld van letselschadeclaims en verzekeringen. Wij zijn onafhankelijk én zijn het grootste schaderegelplatform van Nederland voor letselschadeclaims en indien nodig contact met betrouwbare letselschade advocaten en juristen.

Hiscox neemt jouw schadeclaim in behandeling op het Letselschademanager platform zodat jij jouw claim en de status altijd en overal kunt inzien.

Zo meld je jouw schade

Je kunt je schade online melden via de Letselschademanager. Wij brengen jou direct in contact met de juiste afdeling binnen Hiscox. Binnen enkele werkdagen neemt Hiscox contact met je op over de behandeling van je schade. Meld direct jouw ongeval bij Hiscox.

Ga van start met onze slimme claim wizard

Met een korte en interactieve vragenlijst vertel je Letselschademanager wat er is gebeurd. De slimme technologie van Letselschademanager maakt op basis van jouw verhaal direct een volledige schademelding aan bij de juiste verzekeraar en wanneer je het nodig hebt ook bij een letselschade advocaat of jurist. 

Jij kunt altijd jouw claim volgen en bijwerken in jouw persoonlijke mijn Letselschademanager omgeving.

Hiscox

Waar het leven soms onzeker is, brengt Hiscox een stukje zekerheid terug. Als toonaangevend verzekeraar verzekeren zij zowel particulieren als ondernemers op maat. Zij verzekeren risico’s die te complex of te ongebruikelijk zijn voor andere verzekeraars - zoals kunst, uw tweede huis, cyberrisico of uw beroepsaansprakelijkheid. Meer weten over Hiscox