Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Letselschade bureau

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

13 November 2022

leestijd 2 minuten

Samengevat

  • Heb jij letselschade door een ongeluk? Dan kun je in veel gevallen een schadevergoeding eisen bij de tegenpartij. Het indienen van een schadeclaim is ingewikkeld; je doet dat immers niet iedere dag.
  • Een Letselschade bureau kan een goede inschatting maken van een realistische schadevergoeding. Een bedrag dat de tegenpartij kan betalen en dat past bij het leed dat jou is aangedaan.
  • In de wet is opgenomen dat je hierbij gratis help kunt krijgen van een letselschade advocaat of letselschade bureau. Maar wat is de beste keuze en waar heeft u recht op bij letselschade? Op deze pagina leggen wij je uit hoe dit in zijn werk gaat.

Gratis rechtshulp van een letselschade bureau, letselschade advocaat of jurist? 

Door een ongeval kan jij letsel oplopen. Denk aan botbreuken, littekens of pijn in het lichaam. Hierdoor zit jij met kosten, zoals medische kosten. Je kan soms ook niet meer werken. Deze schadevergoeding kan je claimen bij de verzekeraar van de aansprakelijke persoon. Hoe gaat dat in zijn werk en wat is voor jou van belang in het letselschadeproces? Het indienen van een schadeclaim is ingewikkeld; je doet dat immers niet iedere dag. En het is zwaar, omdat het je steeds weer doet denken aan het ongeval. 

Is je claim naar verwachting hoger dan 5.000 euro en heb je geen idee waar je moet beginnen, dan kun je kosteloos gebruik maken van een letselschade-expert of -advocaat die je kan helpen bij het schadevergoedingstraject. Deze experts kunnen een goede inschatting maken van een realistische schadevergoeding. Een bedrag dat de tegenpartij kan betalen en dat past bij het leed dat jou is aangedaan. 

Tip: Controleer of je een rechtsbijstandverzekering hebt. Zo ja, vertel je verhaal eenmalig met Letselschademanager en dien je claim in bij de juiste verzekeraar, met de hulp van jouw rechtsbijstandsverzekering.