Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Maak kennis met Letselschademanager

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

22 September 2022

leestijd 2 minuten

Samengevat

  • Plan nu een kennismaking en demo in voor jou en je team(s)

Waarom Letselschademanager?

Letselschademanager fuseert losse-, rommelige-processen, e-mails, diverse schadestaten en bestanden tot één zo veilig mogelijke digitale omgeving waarbij technologie en mensen in een perfecte balans samenkomen. 

Door gebruikers een dynamische en technisch vooruitstrevende omgeving te bieden, biedt het met name specialisten en verzekeraars de mogelijkheid schaderegelingsprocessen te standaardiseren, digitaliseren en optimaliseren en mee te groeien in het online speelveld om zo het slachtoffer daadwerkelijk op de eerste plek te zetten.

Met Lexi in de hoofdrol leggen wij uit hoe Letselschademanager de letselschadepraktijk naar de 21ste eeuw brengt en daarmee dé digitale standaard voor schadeafhandeling is zodat het slachtoffer zich kan gaan richten waar het slachtoffer zich echt op moet richten; het herstel.

Wil je een persoonlijke demo ontvangen en in contact komen met het team om de mogelijkheden te bespreken? Neem contact met ons op en wij informeren jouw organisatie naar de mogelijkheden.