Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Wat is Letselschademanager?

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

09 September 2022

leestijd 2 minuten

Samengevat

  • Wat is Letselschademanager?
  • Waarom gebruik ik Letselschademanager?
  • In dit artikel geven wij jouw uitleg over gebruik van Letselschademanager bij een ongeval.

Ongeval gehad?

Letselschade oplopen door de schuld van een ander heeft een enorme impact op jou en je naasten. Je belandt in een wereld van specialisten, experts, verzekeraars, belangenbehartigers en heel veel mensen die jou willen helpen je leven weer op te pakken, maar daarbij jammer genoeg niet altijd even goed kunnen samenwerken. 

Een online dossier voor jouw schadeclaim

Letselschademanager zorgt dat jij als slachtoffer de regie krijgt over de schadeafhandeling. Via Letselschademanager kan jij altijd op de voet jouw schadeclaim volgen. Letselschademanager is de grootste aanbieden van online dossiers bij schadeclaims.

In jouw schadedossier heb jij contact met alle betrokken partijen, zoals een verzekeraar en eventueel jouw belangenbehartiger. In jouw dossier kan jij eenvoudig snel en veilig bonnetjes en facturen delen over jouw schade. Je ziet ook eenvoudig wat de verzekeraar al heeft betaald en wat de stand van zaken is bij de afwikkeling van jouw schadeclaim.

Voortaan kan jij je focussen op wat echt belangrijk is; jouw herstel. 

Wat kost Letselschademanager mij?

Het gebruik van Letselschademanager is volledig kosteloos voor jou als slachtoffer en wordt volledig vergoed door de verzekeraar van de dader. 

Maak met één druk op de knop een online letselschadedossier aan, voeg een belangenbehartiger toe en dien jouw schade direct in bij de verzekeraar.