Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Hoe voeg ik een bestand toe?

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

22 September 2022

leestijd 1 minuut

Voeg een bestand toe aan het dossier

Je kan  bestanden toevoegen aan het letselschadedossier. Deze bestanden worden ingebracht bij de verzekeraar en zijn dus voor iedereen zichtbaar.

Hieronder leggen wij uit hoe jij dat kan doen:

• Log in op Letselschademanager
  • Kies jouw dossier
  • Ga naar 'bestanden'
  • Kies de map waar jij het bestand in wilt zetten
  • Klik op de button 'upload bestand'
  • Vul de naam in over het bestand, bijvoorbeeld 'kosten fysiotherapie 2021'
  • Klik op 'upload bestand' en het bestand staat in het dossier