Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Kosten

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

22 September 2022

leestijd 1 minuut

Kosten voor belangenbehartigers

Letselschademanager brengt slachtoffers/rechtzoekende gratis in contact met belangenbehartigers en verzekeraars. De verzekeraar die de schademelding ontvangt via Letselschademanager is verplicht om alle communicatie met slachtoffer/belangenbehartiger te behandelen op het ‘Letselschadeplatform’, omdat het slachtoffer heeft gekozen voor een digitaal dossier met alle partijen.

De kosten voor het gebruik van het online dossier worden in rekening gebracht bij de verzekeraar. Letselschademanager heeft namelijk de visie dat elk slachtoffer recht heeft op zijn of haar eigen letselschadedossier op grond van art. 6:96 lid 2 BW.

Indien Letselschademanager signalen krijgt dat de aangeboden zaak niet via het ‘Letselschadeplatform’ wordt afgewikkeld dan zal het kantoor permanent uit de zoekmachine/lijst met belangenbehartigers worden verwijderd.  Op deze manier zet Letselschademanager het belang van het slachtoffer en de keuze van het slachtoffer op een directe schademelding en een online dossier voorop.