Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Reactie op onderzoek Langlopende Letselschadezaken

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

1 maart 2022

leestijd 2 minuten

Samengevat

  • Letselschademanager brengt vanaf vandaag de letselschadepraktijk naar de 21ste eeuw en is ontstaan uit een simpele observatie: terwijl technologie de wereld in rap tempo verandert door vraag en aanbod overal doeltreffend bij elkaar te brengen, blijft de juridische en letselschadepraktijk opvallend achter.

Dé digitale standaard voor letselschadeafwikkeling
 

Slachtoffer eerst

Letselschade oplopen door de schuld van een ander heeft een enorme impact op het slachtoffer en zijn of haar naasten. Een slachtoffer belandt in een wereld van specialisten, experts, verzekeraars, belangenbehartigers en heel veel mensen die hem of haar willen helpen het leven weer op te pakken, maar daarbij jammer genoeg niet altijd even goed kunnen samenwerken. 

Het komt nog te vaak voor dat de afhandeling van het letsel zo lang duurt, dat het slachtoffer dubbel de dupe is.

Een alles-in-één schaderegelingsplatform

Letselschademanager fuseert losse-, rommelige-processen, e-mails, diverse schadestaten en bestanden tot één digitale omgeving waarbij technologie en mensen in een perfecte balans samenkomen.

Letselschademanager werkt als één interactief digitaal schadedossier voor alle betrokken partijen in de letselschadeafwikkeling met handige technologische snufjes die onder andere zorgen dat je gestructureerd, snel en veilig bestanden kunt delen, kunt communiceren met alle betrokken partijen en tot één schadestaat kunt komen in het dossier. Een slimme, naadloze manier om je bestaande workflow te optimaliseren als belangenbehartiger en verzekeraar. 

Het slachtoffer kan zich gaan richten op waar het slachtoffer zich echt op moet richten; het herstel!

Missie

Letselschademanager verbindt slachtoffers, belangenbehartigers en verzekeraars op één onafhankelijk platform om de schadeafwikkeling sneller, toegankelijker, eenvoudiger en veiliger te maken.

Letselschademanager heeft als onafhankelijk platform geen bemoeienis met de schadeafhandeling, waardoor partijen zelf de controle houden op het hele proces en het dossier. Wij zetten ontwikkelingen van technologie bovenaan, maar zullen daarbij altijd de technologie ontwikkelen vanuit menselijk belang.
Toegevoegde waarde van Letselschademanger?

Als letselschadeslachtoffer wil jij je maar op één ding richten: je herstel. Wij helpen je graag, door alles rondom je schadeclaim snel en goed te regelen. Met Lexi in de hoofdrol leggen wij uit hoe Letselschademanager bewezen bijdraagt aan een sneller herstel en een vlottere afhandeling van jouw schadeclaim. Bekijk de video