Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Schade melden bij ABN AMRO Verzekeringen

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

14 september 2022

leestijd 3 minuten

Hoe dien ik een claim in bij Schade melden bij ABN AMRO Verzekeringen?

logo-abn
  • Meld gratis, eenvoudig en snel jouw schadeclaim bij ABN AMRO Verzekeringen.
  • Geen eindeloze telefoonmenu’s, geen pakken papier op de post, geen tussenpersoon die je moet bellen: gewoon snel, makkelijk en digitaal letselschade melden en afhandelen met ABN AMRO Verzekeringen.
  • Vervolgens kun je jouw schadeclaim in jouw persoonlijke Mijn Letselschademanager op de voet volgen en aanvullen. Dit is voor jou als slachtoffer volledig kosteloos.

Direct schade melden bij ABN AMRO Verzekeringen

Heb jij door een ongeluk(je) letselschade opgelopen? Bijvoorbeeld je hebt een ongeval gehad in het verkeer.

Wij wijzen jou de weg in de wereld van letselschadeclaims en verzekeringen. Wij zijn onafhankelijk én zijn het grootste schaderegelplatform van Nederland voor letselschadeclaims en indien nodig contact met betrouwbare letselschade advocaten en juristen.

ABN AMRO Verzekeringen neemt jouw schadeclaim in behandeling op het Letselschademanager platform zodat jij jouw claim en de status altijd en overal kunt inzien.

Zo meld je jouw schade

Je kunt je schade online melden via de Letselschademanager. Wij brengen jou direct in contact met de juiste afdeling binnen ABN AMRO Verzekeringen. Binnen enkele werkdagen neemt ABN AMRO Verzekeringen contact met je op over de behandeling van je schade. Meld direct jouw ongeval bij ABN AMRO Verzekeringen.

Ga van start met onze slimme claim wizard

Met een korte en interactieve vragenlijst vertel je Letselschademanager wat er is gebeurd. De slimme technologie van Letselschademanager maakt op basis van jouw verhaal direct een volledige schademelding aan bij de juiste verzekeraar en wanneer je het nodig hebt ook bij een letselschade advocaat of jurist. 

Jij kunt altijd jouw claim volgen en bijwerken in jouw persoonlijke mijn Letselschademanager omgeving.

ABN AMRO Verzekeringen

ABN AMRO Verzekeringen is een joint venture tussen NN Group NV en ABN AMRO Bank NV en is onderdeel van het concern van NN Group NV. Tot ABN AMRO Verzekeringen behoren onder andere de verzekeringsmaatschappijen ABN AMRO Schadeverzekering NV, ABN AMRO Assurandeuren BV en het intermediairsbedrijf ABN AMRO Verzekeringen BV. ABN AMRO Verzekeringen BV is vooral actief op de zakelijke verzekeringsmarkt. ABN AMRO Verzekeringen BV bemiddelt bij het afsluiten van verzekeringen. De inkoop is gebaseerd op een ruim assortiment aan verzekeringen. Waar mogelijk worden de verzekeringen ondergebracht bij ABN AMRO Schadeverzekering N.V. of andere verzekeraars van NN Group NV. Het hoofdkantoor van ABN AMRO Verzekeringen is gevestigd aan de Grote Voort 247, 8041 BE te Zwolle. Meer weten over ABN AMRO Verzekeringen?