Letselschade opgelopen?

Letselschade oplopen door de schuld van een ander heeft een enorme impact op jou en je naasten. Je belandt in een wereld van specialisten, experts, verzekeraars, belangenbehartigers en heel veel mensen die jou willen helpen je leven weer op te pakken, maar daarbij jammer genoeg niet altijd even goed kunnen samenwerken.

Letselschademanager zorgt dat jij als slachtoffer de regie krijgt over de schadeafhandeling en werkt als één interactief digitaal schadedossier met handige technologische snufjes die onder andere zorgen dat je gestructureerd, snel en veilig bestanden kunt delen, kunt communiceren met alle betrokken partijen en tot één schadestaat kunt komen in jouw dossier. Voortaan kan jij je focussen op wat echt belangrijk is; jouw herstel.

Het gebruik van Letselschademanager is volledig kosteloos voor jou als slachtoffer en wordt volledig vergoed door de verzekeraar van de dader. Maak met één druk op de knop een online letselschadedossier aan, voeg een belangenbehartiger toe en dien jouw schade direct in bij de verzekeraar.

Lees meer

Letselschademanager in 2 minuten

Met Lexi in de hoofdrol leggen wij uit hoe Letselschademanager de letselschadepraktijk naar de 21ste eeuw brengt en daarmee dé digitale standaard voor schadeafhandeling is zodat het slachtoffer zich kan gaan richten waar het slachtoffer zich echt op moet richten; het herstel Bekijk de video

Eerste Hulp Bij
Letselschade (EHBL)

Door een ongeval kan jij letsel oplopen. Denk aan botbreuken, littekens of pijn in het lichaam. Hierdoor zit jij met kosten, zoals medische kosten. Je kan soms ook niet meer werken. Deze schadevergoeding kan je claimen bij de verzekeraar van de aansprakelijke persoon. Hoe gaat dat in zijn werk en wat is voor jou van belang in het letselschadeproces?

Het is fijn om te weten hoe een letselschadeproces in het algemeen verloopt. Elke letselschadezaak bestaat uit vier stappen. Wij leggen dit graag aan jou uit op onze EHBL pagina.

Ga direct naar de EHBL pagina

Lees meer

Hoe werkt Letselschademanager?

Loop jij ergens tegenaan bij het aanmaken van een account of in Letselschademanager? Geen zorgen, wij zijn er voor je om jou te helpen. Bekijk onze veelgestelde vragen of blader door onze kennisbank. In onze kennisbank geven we een uitgebreide uitleg over het aanmaken van een account, een dossier en het gebruik van Letselschademanager.

Direct naar onze kennisbank

Vind jouw belangenbehartiger

Heb jij nog geen belangenbehartiger die jou kan helpen om jouw schade te claimen? Zoek dan bij het aanmaken van jouw dossier eerst een belangenbehartiger bij jou in de buurt. Deze belangenbehartiger helpt jou om jouw schade te verhalen en helpt jou in het woud van regels bij letselschade. Een belangenbehartiger is vaak kosteloos.

De belangenbehartigers die zijn aangesloten bij Letselschademanager zijn voorzien van een uitgebreide training op Letselschademanager.

Maak een dossier op Letselschademanager aan en voeg binnen twee klikken een belangenbehartiger toe aan je dossier. Staat jouw belangenbehartiger niet op de lijst? Geen probleem, stuur ons een berichtje en wij voegen jouw belangenbehartiger binnen één werkdag toe.

Maak een account en dossier aan

Letselschademanager

Het hart van de zaak

Letselschademanager verbindt slachtoffers, belangenbehartigers en verzekeraars op één onafhankelijk platform om de schadeafwikkeling sneller, toegankelijker, eenvoudiger en veiliger te maken.

Lees meer over ons