Onafhankelijk

Letselschademanager heeft als onafhankelijk platform geen bemoeienis met de schadeafhandeling, waardoor partijen zelf de controle houden op het hele proces. Wij zetten ontwikkelingen van technologie bovenaan, maar zullen daarbij altijd de technologie ontwikkelen vanuit menselijk belang.

Letselschademanager in 2 minuten

Met Lexi in de hoofdrol leggen wij uit hoe Letselschademanager de letselschadepraktijk naar de 21ste eeuw brengt en daarmee dé digitale standaard voor schadeafhandeling is zodat het slachtoffer zich kan gaan richten waar het slachtoffer zich echt op moet richten; het herstel. Bekijk de video

Wat doen we?

Letselschademanager fuseert losse-, rommelige-processen, e-mails, diverse schadestaten en bestanden tot één zo veilig mogelijke digitale omgeving waarbij technologie en mensen in een perfecte balans samenkomen.

Door gebruikers een dynamische en technisch vooruitstrevende omgeving te bieden, biedt het met name specialisten en verzekeraars de mogelijkheid schaderegelingsprocessen te standaardiseren, digitaliseren en optimaliseren en mee te groeien in het online speelveld om zo het slachtoffer daadwerkelijk op de eerste plek te zetten.

Wie zijn we?

De initiatiefnemers van Letselschademanager zijn sterk van mening dat informatietechnologie helpt om de schadeafwikkeling te versnellen, het onderlinge begrip te verhogen en partijen met elkaar te verbinden.

Het team achter Letselschademanager heeft passie voor technologie. Onze definitie van passie drukt zich uit in: vakmanschap, plezier, betrokkenheid, maar bovenal doorzettingsvermogen om te streven om het maximale uit de technologie én uit mensen te halen. Ons doel in combinatie met onze passie voor technologie is de aanjager voor innovatie in de letselschadeafwikkelingspraktijk.

Letselschademanager maakt met een energiek en complementair team van ‘doeners’ het verschil. Dit doen zij elke dag weer. Samen digitaliseren wij de schadevaststelling zodat het slachtoffer zich kan gaan richten op waar het slachtoffer zich echt op moet richten; het herstel!

Versterk het team

Missie en kernwaarden

Ons doel

De permanente opdracht van Letselschademanager is om de de letselschadeafhandeling voor iedereen sneller, eenvoudiger, toegankelijker en veiliger te maken.

Waar we voor staan en gaan

Verbinden
Wij zijn een techbedrijf met een enorme hoeveelheid kennis van de letselpraktijk en werken nauw samen met (ex)slachtoffers, specialisten en verzekeraars, maar blijven 100% onafhankelijk. Technologie en mensen komen in een perfecte balans samen.

Innovatief
Wij zijn er met een duidelijk doel en denken dat de analoge, tijdrovende en complexe letselschadeafhandeling op een slimmere manier kan. Wij zetten ontwikkelingen van technologie bovenaan, maar zullen daarbij altijd de technologie ontwikkelen vanuit menselijk belang.

Digitalisering
Onze wereld verandert snel en zo ook de letselschadepraktijk. Ons platform brengt je al deze veranderingen binnen handbereik, hoe handig is dat?

Meer weten?

Digitale veiligheid en Letselschademanager

In Nederland werden in 2019 maar liefst 27.000 datalekken gerapporteerd. Van die datalekken werd maar 3% veroorzaakt door hacking, malware en phising. Maar liefst 90% van alle datalekken wordt veroorzaakt door communicatieprocessen binnen de organisatie zelf. Dat is een zeer hoog percentage en vraagt van bedrijven dat zij zorgvuldig omgaan met hun digitale beveiliging. E-mailcommunicatie is op dit moment één van de grootste obstakels in het huidige proces van de letselschadeafhandeling. Communicatie via de e-mail is simpelweg de bron van de meeste datalekken.

Letselschademanager is dé oplossing die zowel de dreiging van buitenaf (databreuk) als binnenuit (datalek) tegengaat. Door de schadeafwikkeling op één platform in een digitaal dossier mogelijk te maken tussen alle betrokken partijen en veilig berichten, bestanden en een interactieve schadestaat te combineren met standaard maatregelen voor cybersecurity, verkleinen bedrijven de kans op een datalek of databreuk binnen de organisatie significant. Letselschademanager ontworpen op basis van het secure by design principe.

Eerste klas beveiliging

Letselschademanager

Het hart van de zaak

Letselschademanager verbindt slachtoffers, belangenbehartigers en verzekeraars op één onafhankelijk platform om de schadeafwikkeling sneller, toegankelijker, eenvoudiger en veiliger te maken.

Lees meer over ons