Transparant en eerlijk Gratis en vrijblijvend Onafhankelijk

Hoe maak ik een koppeling?

Gratis je schadeclaim indienen en volgen bij iedere verzekeraar in Nederland? Vertel jouw verhaal

22 September 2022

leestijd 2 minuten

Koppelen en verwijzen

In Letselschademanager kan je alles aan elkaar verbinden. Zo kan je makkelijk naar het juiste gesprek verwijzen, het bestand of een schaderegel.

Heb jij een gesprek gevoerd over een schadepost, bijvoorbeeld medische kosten? Koppel dit gesprek aan de schadepost en jij weet voortaan wat er is afgesproken over deze schadepost.

Wil je liever verwijzen naar een bestand die al in het dossier staat? Dat is ook mogelijk. Je hebt bijvoorbeeld in het overzicht 'bestanden' een politierapport toegevoegd. Dit rapport kan je vervolgens 'koppelen' aan de juiste schadepost. Het is ook mogelijk om de bijlage nog een keer toe te voegen aan de schadepost.

• Ga naar jouw dossier
  • Ga naar de 'schadestaat'
  • Klik op de schadepost waar je een koppeling wilt toevoegen, bijvoorbeeld 'verlies aan verdienvermogen'
  • Klik op de specifieke schaderegel die je wilt koppelen
  • Klik op de button 'voeg koppeling toe'
  • Koppel een 'bestand, gesprek of schaderegel'